Ciasteczka z dyni Czarno-białe
Ten wegetariański przepis służy 36 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 36 mówi, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cukiernicy cukier, cukier, mieszankę przypraw pumpkin pie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj NYC - style Pumpkin Black And White Cookies, Ciasteczka czarno-białe, oraz Ciasteczka Czarno-Białe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. przygotuj dwie blachy do pieczenia z pergaminem. W średniej misce wymieszać mąkę, maślankę w proszku, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i przyprawę do ciasta z dyni i odstawić.
W dużej misce lub misce miksera stojącego, śmietanę razem masło, brązowy cukier i cukier. Na przemian dodając mieszaninę mąki i puree z dyni, aż do połączenia i dokładnie wymieszane. Powoli dodawać wodę i wanilię mieszając, aż dobrze połączone.
Dodać jajko i wymieszać, aż się połączy.
Miarka ciasto przez heaping łyżka i upuść na pergaminie papieru, a następnie użyć z tyłu łyżki, aby wygładzić w lekko spłaszczony idealny okrąg o średnicy 2 cali. Ciasteczka przestrzeni około 2 cale od siebie (ja wygodnie dostał 9 ciasteczka na każdej dużej blachy do pieczenia).
Piec przez około 10 minut lub do momentu, gdy ciasteczka dopiero zaczynają brązowieć na brzegach i są sprężyste w dotyku. Ostudzić na blasze do pieczenia przez 2 minuty, a następnie przenieść do stojaka z drutu do całkowitego ostygnięcia.
Podczas ubijania energicznie, w dużej, bezpiecznej na ciepło misce (lub misce podwójnego kotła) powoli dodawać wrzącą wodę do cukru cukierników, aż do uzyskania lekko grubego lukru. Odwróć ciasteczka, więc jesteś lukier na płaskiej dolnej stronie i mróz połowę każdego ciasteczka z lukrem waniliowym. Ustaw miskę z pozostałym lukrem na patelni z wodą i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Dodać czekoladę, ubijając energicznie, aż czekolada całkowicie się rozpuści i mieszanina jest dobrze połączona. W razie potrzeby, ubijać we wrzącej wodzie przez łyżeczkę do herbaty, aby polewa czekoladowa miała taką samą grubość i konsystencję jak lukier waniliowy. Mróz pozostałe połówki ciasteczka z polewą czekoladową. Przechowywać w lodówce co najmniej 20 minut, aby ustawić lukier. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 dni.