Ciasteczka Z Czarnej Fasoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc wypróbuj ciasteczka z Czarnej Fasoli. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 6G tłuszczu i w sumie 136 kalorii. Za 21 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jeśli masz pod ręką cukier, kakao w proszku, kawę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Najlepiej sprawdza się jako deser, i odbywa się w przybliżeniu 40 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest tak wybitne. Podobne przepisy to NIESAMOWITE CIASTECZKA Z CZARNEJ FASOLI W CZARNYM LESIE, Ciasteczka Z Czarnej Fasoli, oraz Ciasteczka Z Czarnej Fasoli.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj kwadratowe naczynie do pieczenia 8x8.
Połącz czarną fasolę, jajka, olej, kakao w proszku, sól, ekstrakt waniliowy, cukier i kawę rozpuszczalną w blenderze; zmiksuj na gładką masę; wlej mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Posyp kawałkami czekolady wierzch mieszanki.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wierzch wyschnie, a krawędzie zaczną odrywać się od boków patelni, około 30 minut.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy ciastek. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.