Ciasteczka Z Cukrem Maślanym

Ciasteczka Z Cukrem Maślanym
Ciasteczka z cukrem maślanym to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 48 i kosztuje 7 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mąkę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Maślane ciasteczka cukrowe z lukrem, który twardnieje, Krówka Maślana Penuche (Brown Sugar) , oraz Ciasto z brązowym cukrem z sosem maślanym z brązowego cukru dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij razem masło, cukier i sól w dużej misce z mikserem elektrycznym ze średnią prędkością do bladego i puszystego, około 3 minut w mikserze stojącym (najlepiej wyposażonym w przystawkę do łopatek)lub 6 z ręcznym. Ubić w jajku i wanilii. Zmniejsz prędkość do niskiej, a następnie wymieszaj z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Mikser StojącyMikser Stojący
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Podziel ciasto na pół i uformuj każdą połowę na dysk, a następnie zawiń w papier woskowy. Umieść każdy dysk w zamykanej plastikowej torbie i schłodzić, aż będzie wystarczająco mocny, aby zwinąć się w kulki, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
Papier WoskowanyPapier Woskowany
3
Piekarnik rozgrzać do 177° ze stojakiem w środku. Blachy do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
1
Gdy piekarnik się nagrzewa, pracę z 1 kawałek ciasta (zachować pozostałe ciasto schłodzone).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozwałkuj 1 poziom łyżki ciasta w kulkę, a następnie rozwałkuj Gruboziarnisty cukier w płytkiej misce, aby całkowicie pokryć. (Jeśli ciasto stanie się zbyt miękkie, aby łatwo zwinąć w kulki, szybko schłodzić w zamrażarce lub schłodzić w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GruboziarnistyCukier Gruboziarnisty
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Umieść kulki 2 cale od siebie na wyłożonej blasze do pieczenia. Z płaskim dnem szklanki, spłaszczyć kulki na 2-calowe rundy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec ciasteczka, jeden arkusz na raz, aż DNA są złote, 12 do 15 minut w sumie. Ostudzić na arkuszach 2 minuty, a następnie przenieść metalową łopatką do stojaków, aby całkowicie ostudzić. Dodać więcej ciasteczek z pozostałym ciastem na schłodzonych blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
1
* Gruboziarniste cukry szlifierskie są dostępne w wielu różnych kolorach i są dostępne w sklepach specialty foods i New York cake & Baking Distributor. Użyj jednego koloru lub wymieszać kilka kolorów. Najważniejsza jest dobra zabawa.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn