Ciasteczka Z Cukrem Cytrynowym

Ciasteczka Z Cukrem Cytrynowym
Ciasteczka z cukrem cytrynowym mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 156 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Mieszanka proszku do pieczenia, mąki, skórki cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ciastka z cukrem cytrynowym z lukrem cytrynowym, Zdrowe bezglutenowe ciasteczka z cukrem cytrynowym (wykonane bez cukru i o niskiej zawartości tłuszczu), oraz Ciasteczka Z Cukrem Cytrynowym.

Instrukcje

1
W misce, z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, ubij masło i cukier, aż będą gładkie i lekkie. Beat w jajka, skórka cytryny, sok z cytryny, mleko, i wanilia, aż dobrze wymieszane, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W innej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól. Wymieszać lub ubić na maśle do wymieszania. Owinąć ciasto w folię i schłodzić do jędrności, co najmniej 2 godziny lub do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozpakuj ciasto i połóż na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
4
Rozwałkować ciasto, porcję na raz, do około 3/8 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Cut z 3-lub 4-calowy okrągły nóż i umieścić ciasteczka nieco od siebie na maślane lub gotowania pergaminu pokryte 12-przez 15-calowe blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec ciastka w piekarniku 350, aż krawędzie będą złote, 10 do 14 minut; jeśli pieczenie więcej niż jednej patelni na raz, Zmień pozycje patelni w połowie pieczenia. Za pomocą szerokiej szpatułki przenieś ciasteczka do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
7
Lukier z cukru pudru. Kontrola spójności oblodzenia jest prosta. Jeśli jest zbyt gęsty, dodaj kilka kropli wody; jeśli jest zbyt cienki, stopniowo dodawaj więcej cukru pudru. Aby odcień, dodaj barwnik spożywczy kilka kropli na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Kolor żywnościKolor żywności
LukierLukier
WodaWoda
8
Do rozprowadzania: w misce wymieszaj 3 szklanki cukru pudru, 1 łyżeczkę wanilii i 1/4 szklanki wody do uzyskania gładkiej konsystencji. Odcień z barwnikiem spożywczym zgodnie z życzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Kolor żywnościKolor żywności
WaniliaWanilia
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Rozprowadź lukier na chłodnych ciastkach metalową szpatułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
10
Odstawić, aż oblodzenie będzie twarde, około 1 1/2 godziny. Sprawia, że około 1 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
11
Do orurowania: w misce wymieszać 2 szklanki cukru pudru, 1/2 łyżeczki wanilii i 1 1/2 łyżki wody, aż będzie gładka. Odcień z barwnikiem spożywczym zgodnie z życzeniem. Łyżka do torebki z ciastem wyposażonej w końcówkę 1/8 cala lub ciężką plastikową torbę 1-quart zip-lock. Uszczelnij plastikową torbę i wyciśnij lukier w rogu; Wytnij mały otwór w rogu torby, aby wycisnąć lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Kolor żywnościKolor żywności
WaniliaWanilia
LukierLukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Pozostaw ciasteczka do czasu, aż oblodzenie będzie twarde, około 5 minut. Sprawia, że około 3/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
LukierLukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn