Ciasteczka Z Cukrem Cytrynowym
Ciasteczka z cukrem cytrynowym mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 156 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Mieszanka proszku do pieczenia, mąki, skórki cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ciastka z cukrem cytrynowym z lukrem cytrynowym, Zdrowe bezglutenowe ciasteczka z cukrem cytrynowym (wykonane bez cukru i o niskiej zawartości tłuszczu), oraz Ciasteczka Z Cukrem Cytrynowym.
Instrukcje
W misce, z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, ubij masło i cukier, aż będą gładkie i lekkie. Beat w jajka, skórka cytryny, sok z cytryny, mleko, i wanilia, aż dobrze wymieszane, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby.
W innej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól. Wymieszać lub ubić na maśle do wymieszania. Owinąć ciasto w folię i schłodzić do jędrności, co najmniej 2 godziny lub do 3 dni.
Rozpakuj ciasto i połóż na lekko posypanej mąką powierzchni.
Rozwałkować ciasto, porcję na raz, do około 3/8 cala grubości.
Cut z 3-lub 4-calowy okrągły nóż i umieścić ciasteczka nieco od siebie na maślane lub gotowania pergaminu pokryte 12-przez 15-calowe blachy do pieczenia.
Piec ciastka w piekarniku 350, aż krawędzie będą złote, 10 do 14 minut; jeśli pieczenie więcej niż jednej patelni na raz, Zmień pozycje patelni w połowie pieczenia. Za pomocą szerokiej szpatułki przenieś ciasteczka do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Lukier z cukru pudru. Kontrola spójności oblodzenia jest prosta. Jeśli jest zbyt gęsty, dodaj kilka kropli wody; jeśli jest zbyt cienki, stopniowo dodawaj więcej cukru pudru. Aby odcień, dodaj barwnik spożywczy kilka kropli na raz.
Do rozprowadzania: w misce wymieszaj 3 szklanki cukru pudru, 1 łyżeczkę wanilii i 1/4 szklanki wody do uzyskania gładkiej konsystencji. Odcień z barwnikiem spożywczym zgodnie z życzeniem.
Rozprowadź lukier na chłodnych ciastkach metalową szpatułką.
Odstawić, aż oblodzenie będzie twarde, około 1 1/2 godziny. Sprawia, że około 1 szklanki.
Do orurowania: w misce wymieszać 2 szklanki cukru pudru, 1/2 łyżeczki wanilii i 1 1/2 łyżki wody, aż będzie gładka. Odcień z barwnikiem spożywczym zgodnie z życzeniem. Łyżka do torebki z ciastem wyposażonej w końcówkę 1/8 cala lub ciężką plastikową torbę 1-quart zip-lock. Uszczelnij plastikową torbę i wyciśnij lukier w rogu; Wytnij mały otwór w rogu torby, aby wycisnąć lukier.
Pozostaw ciasteczka do czasu, aż oblodzenie będzie twarde, około 5 minut. Sprawia, że około 3/4 szklanki.