Ciasteczka Z Cukrem
Need a deser wegetariański? Ciasteczka cukrowe mogą być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 50 i kosztuje 8 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, ekstrakt z wanilii, niebieloną mąkę uniwersalną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Boże Narodzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Ciasteczka Z Cukrem Amiszu (Crisp Sugar Cookies), Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego, oraz Happy Sugar Cookie Day - Amish Sugar Cookies.
Instrukcje
W średniej misce, ubić mąkę i sól razem i odstawić.
Umieść masło i cukier w misce miksera elektrycznego i użyj uchwytu łopatkowego na średniej prędkości, aby połączyć je ze sobą, aż będą lekkie i kremowe, około 1 minuty. Ubić żółtka po jednym na raz, a następnie olej, wanilia i skórka z cytryny, zatrzymując się od czasu do czasu, aby zeskrobać po bokach miski.
Na niskiej prędkości, powoli ubić w mieszaninie mąki, a następnie zwiększyć prędkość do średniej i ubić ciasto, aż odejdzie od boków miski. Uformuj ciasto na duży dysk i owinąć go w arkusz plastiku; przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Gdy będziesz gotowy do upiec ciasteczka, wyjmij ciasto z lodówki, aby lekko zmiękczyć, podczas gdy Rozgrzej piekarnik do 177°, ustawiając Stojaki na środku piekarnika. Spryskaj dwa arkusze ciastek lub oprawione arkusze patelni lekko nieprzywierającym sprayem do gotowania i ułóż je papierem pergaminowym.
Podzielić ciasto na trzy kawałki; pracować z jednym kawałkiem na raz, utrzymując inne kawałki schłodzone lub w chłodnej części kuchni. Na lekko posypanej mąką desce rozwałkuj ciasto o grubości 1/8 cala, upewniając się, że ciasto nie przykleja się do deski i pozostaje chłodne w dotyku. Użyj swoich ulubionych frezów, aby stempel ciasteczka do pożądanych kształtów i przenieść je do blach do pieczenia, 1/2 i Cala od siebie. Pracuj z dwoma arkuszami na raz, chłodząc pozostałe ciasto i resztki podczas pieczenia, chłodzenia i dekorowania.
Piec ciasteczka 10 do 12 minut, lub aż po prostu zmieniając złoty na krawędziach. Obracaj blachy do pieczenia w połowie czasu pieczenia, aby zapewnić równomierne brązowienie.
Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia przez jedną minutę na arkuszu, a następnie wsuń je na stojak z drutu, aby całkowicie ostygły. Powtórz w razie potrzeby z pozostałymi kawałkami ciasta.
Przechowuj ciasteczka do 2 tygodni w szczelnym pojemniku.