Ciasteczka z brązowym cukrem i lukrem
Ciasteczka z brązowym cukrem i lukrem mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 96. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka mleka, mleka, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 31 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Puszyste Brązowe Lukier Cukrowy, Puszyste Brązowe Lukier Cukrowy, oraz Puszysty brązowy lukier cukrowy {Pat ' s s} dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać razem 1 szklanka masła i brązowego cukru, aż będzie gładka i kremowa. Wymieszać 1 łyżeczkę wanilii. W osobnej misce, połączyć mąkę, sól, i soda oczyszczona; wymieszać do śmietany mieszaniny.
Wymieszać z mlekiem, mieszając do uzyskania miękkiego ciasta. Przykryć i schłodzić przez 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 365 stopni F (185 stopni C). Na posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 cala.
Wytnij na pożądane kształty za pomocą foremek do ciastek.
Umieść ciasteczka 2 cale od siebie na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 6 minut. Fajne na stelażach z drutu.
W międzyczasie, w dużej misce, wymieszać razem 1 szklanka masła i 1 łyżeczka wanilii, aż stanie się gładka i kremowa. Stopniowo mieszać z cukrem, po jednej filiżance na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Ubić w odrobinie mleka i nadal mieszać, aż będzie lekki i puszysty. Utrzymuj lukier przykryty, aż będzie gotowy do dekoracji.
Rozłóż lukier na ciastkach.