Ciasteczka Wiśniowo-Czekoladowe
Wiśniowe ciasteczka z podwójną czekoladą mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Mieszanka sody oczyszczonej, masło, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Podwójne Ciasteczka Czekoladowo-Wiśniowe, Podwójne Ciasteczka Czekoladowo-Wiśniowe, oraz Podwójne Ciasteczka Czekoladowo-Wiśniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191° z regałami w górnej i dolnej części.
W małej misce wymieszać mąkę, kakao w proszku, sodę oczyszczoną i sól.
Ubij razem masło i brązowy cukier mikserem elektrycznym ze średnią prędkością, aż bledną i puszystą, a następnie dodaj jajka po 1 na raz, ubijając, aż dobrze się połączą. Zmniejsz prędkość do niskiej i dodaj mieszaninę mąki, mieszając aż do połączenia.
Dodaj kawałki czekolady, orzechy pekan i wiśnie i wymieszać, aż tylko włączone.
Drop 2 poziom łyżki ciasta na ciastko o 2 cale od siebie na 2 ungreased duże blachy do pieczenia. Zwilżonymi palcami lekko spłaszcz ciasteczka.
Piec, przełączanie pozycji arkuszy w połowie pieczenia, aż nadmuchane i ustawić, 12 do 14 protokół.
Przenieś ciasteczka do szafy, aby ostygły.
Ciasteczka przechowywać w szczelnym pojemniku w chłodnej temperaturze pokojowej przez 5 dni.