Ciasteczka rodzynkowe Helen
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezmlecznych do swojej skrzynki z przepisami, Helen's Raisin Drop Cookies może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Ten deser ma 118 kalorii , 2 g białka i 5 g tłuszczu na porcję. Za 12 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 48 osób. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cukru, jajek, ekstraktu waniliowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 45 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest możliwe do poprawienia. Drop Sugar Cookies , Lemon Drop Cookies i Carrot Raisin Chocolate Chip Cookies są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj blachy do ciastek lub wyłóż je papierem pergaminowym.
W średniej misce ubij razem smalec i cukier. Dodaj jajka, jedno po drugim, a następnie wanilię.
Wymieszaj mąkę i sodę oczyszczoną, aż się połączą. Następnie dodaj rodzynki, tylko tyle, aby równomiernie się rozprowadziły.
Nakładaj łyżeczką porcje masy na przygotowane blachy do pieczenia.
Piec przez 8 do 10 minut w rozgrzanym piekarniku. Ostudzić na kratce.