Ciasteczka Po Węgiersku Z Makiem
Makowe ciasteczka w stylu węgierskim to Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 1 godzina. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sody oczyszczonej, sok z cytryny, śmietany, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Chewy migdałowe batoniki z makiem (również odmiana cytrynowego maku), Babeczki Z Makiem Migdałowym W Stylu Piekarskim, oraz Zwycięskie mini babeczki Kokosowe ze skórką z maku, nadzieniem z rodzynek Muscat i polewą pietruszki z prażonym kokosem, toffi z lnu i maku oraz organicznymi różami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj blachę do pieczenia lub wyłóż ją papierem do pieczenia.
Śmietanę z makiem Połącz w małym rondlu.
Podgrzać mieszaninę na średnim ogniu, aż mieszanina będzie gorąca; nie gotować.
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
W średniej misce połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i cynamon. Wymieszać z masłem, sokiem z cytryny i syropem.
Dobrze wymieszać i dodać schłodzoną masę makową.
Upuść małe łyżeczki na przygotowaną blachę do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie będą złociste, około 20 minut. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na blasze do pieczenia przez 5 minut przed wyjęciem do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia.