Ciasteczka Owsiane Z Podwójnymi Rodzynkami
Ciasteczka owsiane z podwójnymi rodzynkami mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 626 kalorii, 10g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, mąkę, staromodny owies i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Ciasteczka Owsiane Z Rodzynkami, Ciasteczka Owsiane Z Rodzynkami, oraz Ciasteczka Owsiane Z Rodzynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś 1 szklankę rodzynek i 1 / 2cup wody do wrzenia na patelni na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średniej-wysokiej; gotować, mieszając, aż woda się wchłonie.
Niech ostygnie; puree w robocie kuchennym. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 177°. wyłóż blachę do pieczenia pergaminem.
Obie mąki, sodę oczyszczoną, sól i cynamon ubić w misce. Ubij masło, olej, cukier i przecierane rodzynki mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka, około 3 minut. Ubić w jajkach 1 na raz, następnie wanilii. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej; ubić mieszankę mąki. Mieszamy z owsem i pozostałymi rodzynkami.
Użyj łyżki do lodów lub 2 łyżki do formowania ciastek; miejsce 2 cale od siebie na blasze do pieczenia. Użyj zwilżonych palców, aby spłaszczyć do grubości 1/2 cala.
Piec, aż ciasteczka będą złote, ale nadal miękkie, 18 do 20 minut.
Ostudzić na stojakach. Powtórz z pozostałym ciastem.