Ciasteczka Owsiane Jagodowo-Orzechowe
Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 45 porcji z 105 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, mąkę, serek śmietankowy o mniejszej zawartości tłuszczu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Płatki Owsiane Jagodowo-Orzechowe, Płatki owsiane jagodowo-orzechowe, oraz Jagodowy Orzech Płatki Owsiane Muffin Topy.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól.
Ubić serek śmietankowy i masło mikserem na średniej prędkości, aż będzie puszyste.
Dodać cukry, ubijając do wymieszania.
Dodać jajko i wanilię, ubijając aż do wymieszania. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki do mieszaniny masła, mieszając tylko do połączenia. Złóż owies, jagody i orzechy włoskie. Spadek przez łyżki stołowe 2 cale od siebie na blachy do pieczenia.
Piec w 350 przez 10 minut lub do lekko rumiane.
Wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.