Ciasteczka Owsiane Czekoladowe Mżawka
Płatki owsiane czekolada mżawka ciasteczka jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 24. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 1973 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, mocno brązowy cukier, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 37 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasteczka Mini Chocolate Drizzle, Toffee Chocolate Chip Cookies w / Chocolate Drizzle, oraz Ciasteczka pomarańczowo-imbirowe z czekoladową mżawką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Ułóż arkusze ciastek pergaminem. W dużej misce, połączyć brązowy cukier i 1 szklanka masła i pokonać na średniej prędkości, skrobanie miski często, aż kremowy.
Dodaj wodę; kontynuuj ubijanie, aż do dobrze wymieszanego. Zmniejsz prędkość do niskiej; dodaj owies, mąkę, cynamon, sodę oczyszczoną i sól. Beat aż dobrze wymieszane. Za pomocą miarki ciasta cookie (lub ręcznie) kształt ciasta na kulki 1 1/2 cala. (ciasto będzie lepkie.)
Umieść 2 cale od siebie na przygotowanych arkuszach ciasteczek. Używając spodu szkła, nasmarowanego i zanurzonego w cukrze, spłaszczyć ciasteczka do średnicy 2 cali . (do każdego ciastka należy zanurzyć szklankę w cukrze, w razie potrzeby posmarować smarem)
Piec przez 12 do 15 minut lub do lekko rumiane.
Odstawić 1 minutę na arkuszach ciastek; wyjąć do stojaka chłodzącego drut. Całkowicie fajne.
Połącz wszystkie składniki mżawki z wyjątkiem mleka w małej misce miksera. Beat z małą prędkością, skrobanie miski często i stopniowo dodając, aż mżawka konsystencji.
Mżawka nad ochłodzonymi ciasteczkami.