Ciasteczka Miętowe Fat & Fudgy Mocha
Ten przepis służy 18 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 mówi, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka jaj, Ghirardelli Bittersweet Chocolate chips, masło, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Andes Mint Chip Soft Fudgy Chocolate Cookies, Ciasteczka Miętowe Mocha, oraz Mocha Mint Chocolate Chunk Cookies.
Instrukcje
Masło rozpuścić na średnim ogniu w małym rondlu.
Dodać chipsy czekoladowe, wyjąć z ognia i mieszać, aż czekolada stopi się z pozostałym ciepłem.
Ostudzić przez około 15 minut. W międzyczasie, ubić jajka, sól, wanilia i cukier razem w dużej misce za pomocą miksera elektrycznego na około 3 minut lub do światła i lekko zgęstnieje. Ubij w espresso / wodzie, a następnie roztopioną mieszankę masła czekoladowego.
Wymieszać mąkę i kakao, następnie dodać do ciasta i mieszać do wchłonięcia. Wymieszać posiekaną miętową czekoladę. Schłodzić przez 1 ½ godziny lub aż ciasto będzie wystarczająco grube, aby uformować kulki
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F. Linia kilka arkuszy ciastek z pergaminem. Miarka ciasta przez dobrze zaokrąglone łyżki i kształt W 1 ½ cala kulki.
Ochłoń. Jeśli masz na to ochotę, polej cukrem pudrem. Nie ma potrzeby. Zrobiłem to tylko dla zdjęcia.Nie jestem jeszcze pewien wydajności, ponieważ nie upiekłem ich wszystkich, ale myślę, że będzie to około 16 18 ciasteczek.