Ciasteczka Migdałowe

Ciasteczka Migdałowe
Ciasteczka migdałowe to Wegetariańskie deser. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 100 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mąkę, cukier, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasteczka migdałowe bez jaj | easy Almond cookie, Ricciarelli, włoskie ciasteczka migdałowe i porady na świąteczne ciasteczka bezglutenowe, oraz Ciasteczka Migdałowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pulse migdałowy pasty w maszynce do potraw, aż podzielone na małe kawałki, następnie dodać sól i 1/4 szklanki cukru i nadal pulsować aż drobno zmielone, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. masło 9-calowa kwadratowa patelnia do pieczenia, a następnie linia z folią, pozostawiając 2-calowy zwis na 2 przeciwległych stronach i folię masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
3
Ubij razem masło i pozostały 1/2 szklanki cukru w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż blady i puszysty, około 3 minut w mikserze stojącym (najlepiej wyposażonym w przystawkę do łopatek) lub 6 minut z ręcznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Mikser StojącyMikser Stojący
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
4
Dodaj mieszankę migdałów, żółtko jaja i ekstrakt migdałowy i ubijaj, aż dobrze się połączą, o 2 minutach. Zmniejsz prędkość do niskiej, następnie dodaj mąkę i wymieszaj do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
żółtko Jajażółtko Jaja
MigdałyMigdały
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Rozprowadzić ciasto równomiernie na patelni za pomocą przesuniętej szpatułki. Lekko ubić białko w małej miseczce, następnie posmarować nim ciasto i równomiernie posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
MigdałyMigdały
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
PatelniaPatelnia
6
Piec, aż top będzie złoty, 35 do 40 minut. Całkowicie schłodzić na patelni na stojaku, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Przenieść folią na deskę do krojenia, a następnie wyrzucić folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Pokroić w kwadraty lub rundy.
9
* Dostępne w Sweet Celebrations (800-328-6722).
1
Ciasteczka przechowują, warstwowe między arkuszami papieru woskowego lub pergaminu, w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej 4 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn