Ciasteczka Migdałowe
Ciasteczka migdałowe to Wegetariańskie deser. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 100 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mąkę, cukier, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasteczka migdałowe bez jaj | easy Almond cookie, Ricciarelli, włoskie ciasteczka migdałowe i porady na świąteczne ciasteczka bezglutenowe, oraz Ciasteczka Migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pulse migdałowy pasty w maszynce do potraw, aż podzielone na małe kawałki, następnie dodać sól i 1/4 szklanki cukru i nadal pulsować aż drobno zmielone, o 1 minutę.
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. masło 9-calowa kwadratowa patelnia do pieczenia, a następnie linia z folią, pozostawiając 2-calowy zwis na 2 przeciwległych stronach i folię masła.
Ubij razem masło i pozostały 1/2 szklanki cukru w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż blady i puszysty, około 3 minut w mikserze stojącym (najlepiej wyposażonym w przystawkę do łopatek) lub 6 minut z ręcznym.
Dodaj mieszankę migdałów, żółtko jaja i ekstrakt migdałowy i ubijaj, aż dobrze się połączą, o 2 minutach. Zmniejsz prędkość do niskiej, następnie dodaj mąkę i wymieszaj do połączenia.
Rozprowadzić ciasto równomiernie na patelni za pomocą przesuniętej szpatułki. Lekko ubić białko w małej miseczce, następnie posmarować nim ciasto i równomiernie posypać migdałami.
Piec, aż top będzie złoty, 35 do 40 minut. Całkowicie schłodzić na patelni na stojaku, około 1 godziny.
Przenieść folią na deskę do krojenia, a następnie wyrzucić folię.
Pokroić w kwadraty lub rundy.
* Dostępne w Sweet Celebrations (800-328-6722).
Ciasteczka przechowują, warstwowe między arkuszami papieru woskowego lub pergaminu, w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej 4 dni.