Ciasteczka Melasowe Miękkie I
Miękkie melasy ciasteczka może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis deser. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka sody oczyszczonej, sól, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Ciasteczka Melasowe Miękkie V, Miękkie Ciasteczka Melasowe, oraz Miękkie Ciasteczka Melasowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C). Prześcieradła do ciastek.
Mąkę, imbir, cynamon i sól przesiać. Rozpuścić sodę oczyszczoną w gorącej wodzie.
Wymieszać skracanie, cukier, melasę i jajko do uzyskania kremowej konsystencji.
Mieszamy mieszankę mąki na przemian z zimną wodą.
Wymieszać z sodą oczyszczoną i większość orzechów włoskich, zastrzegając kilka posypać na szczytach ciastek.
Upuść zaokrąglone łyżki stołowe na nasmarowany arkusz ciastek, odstępy 2 cale od siebie.
Piec je przez 12 minut lub do czasu zakończenia.