Ciasteczka Lauren ' s Sugar and Spice Black Pepper
Ciasteczka Lauren z cukrem i przyprawami z czarnego pieprzu to bez nabiału przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 5G tłuszczu i w sumie 85 kalorii. Za 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 15 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś cynamonową mieszankę do ciasta kawowego, jajko, tłuszcz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób naprawdę polubiło ten deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 13%. Podobne przepisy obejmują Cukier i przyprawa: Figa i czarny pieprz Biscotti, Kruszenie na Lauren Brennan z najnowszej Lauren, Gratis i ciasto z kremem czekoladowym, oraz Czarna Przyprawa Pieprzowa-Przetarł Polędwica Wołowa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Wyjmij paczkę cynamonu z mieszanki i zarezerwuj 1/3 szklanki na później.
W dużej misce wymieszaj ciasto, resztę paczki cynamonu, goździków, gałki muszkatołowej i czarnego pieprzu.
Wmieszaj jajko i skracaj, aż powstanie ciasto. Uformuj ciasto w 1-calowe kulki, zwiń kulki w zarezerwowanym opakowaniu cynamonu i umieść je w odległości 2 cali od siebie na nie natłuszczonych arkuszach ciastek.
Piecz przez 10 do 12 minut w nagrzanym piekarniku, aż wierzchołki będą pęknięte i opuchnięte.
Pozostaw ciasteczka na arkuszach ciastek, aż całkowicie ostygną.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Cream Sherry, Madera i Prosecco to moje najlepsze typy ciasteczek. Sweet bubbly Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do Ciasteczek z orzechami. Raventos i Blanc de la Finca Brut z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
![Raventos i Blanc de La Finca Brut]()
Raventos i Blanc de La Finca Brut
Wino musujące De La Finca jest wytwarzane z winogron z najstarszych winorośli Raventos i Blanc, posadzonych przy użyciu systemu gobelet w 1964 roku w Vinya dels Fòssils.Położona na najwyższych tarasach rzeki Anoia Winnica Vinya dels Fòssils ma gleby morskie o wysokiej zawartości kopalnych. Charakteryzuje to strukturę i skład gleby tej winnicy. Węglany są składnikiem, który stanowi główne źródło typowości tego wina musującego o wysokiej ekspresji soli fizjologicznej. Jest to wino musujące o wyjątkowej tożsamości i osobowości.