Ciasteczka Kokosowe Z Rabarbarem
Rabarbar ciasteczka Kokosowe trwa około 30 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 18 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 252 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Świetnie sprawdza się jako deser. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, mielonego cynamonu, tłuszczu piekarskiego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Deser Z Rabarbaru Kokosowego, Rabarbar Kokosowe Popsicles, oraz Truskawkowy Rabarbar Kokosowy Popsicles dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W misce kremowy tłuszcz i brązowy cukier.
Dodaj jajko; dobrze ubij.
Połącz suche składniki; dodaj do kremowej mieszanki na przemian z mlekiem.
Dobrze wymieszaj. Dodać rabarbar, orzechy, rodzynki i kokos.
Upuść łyżki stołowe na natłuszczoną blachę do pieczenia.
Piec w temperaturze 375° przez 12-15 minut lub na złoty kolor. Ostudzić na stojakach z drutu.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Kremowa Sherry, Madera i Prosecco to świetny wybór na ciasteczka. Sweet bubbly Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do Ciasteczek z orzechami. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "