Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 9g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz kije rzemieślnicze, skracanie, karmelki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasteczka Karmelowo-Jabłkowe, Ciasteczka Karmelowo-Jabłkowe, oraz Ciasteczka Karmelowo-Jabłkowe.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 204°. w dużej misce, ubić cukier, masło i skracanie mikserem elektrycznym na średniej prędkości, lub wymieszać łyżką. Wymieszać wanilią i jajkiem. Wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, sól i wymieszaj napoje bezalkoholowe (suche).
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Skracanie
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Wanilia
Masło
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Piekarnik
2
Na lekko posypanej mąką powierzchni pokrytej tkaniną, rozwałkuj ciasto o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
3
Cięte z 3-calowy okrągły lub w kształcie jabłka foremki do ciastek. Na nieprzetworzonym arkuszu cookie umieść wycięcia w odległości 2 cali. Ostrożnie włóż 1 cal drewnianego patyczka z boku każdego ciastka.
Piec 6 do 8 minut lub aż krawędzie są jasnobrązowe. Cool 2 minuty; usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Stojak Na Druty
Piekarnik
5
W rondlu 2-quart rozgrzać karmelki i wodę na małym ogniu, często mieszając, aż do rozpuszczenia i wygładzenia. Jeśli szkliwo karmelowe staje się zbyt sztywne, podgrzewaj na małym ogniu, stale mieszając, aż zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmel
Glazura
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
6
Wierzchnią trzecią część każdego ciastka (naprzeciwko drewnianego patyczka) rozłóż karmelową polewą. Trzymaj ciastko w pozycji pionowej, aby glazura spłynęła w dół ciastka.