Ciasteczka Jagodowo-Migdałowe
Jagodowe ciasteczka migdałowe to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 48 porcjami. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 114 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, sodę oczyszczoną, jagody i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Ciasteczka Jagodowo-Migdałowe, Ciasteczka Jagodowo-Migdałowe, oraz Migdałowe Ciasteczka Jagodowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Blachę do pieczenia wyłożyć folią aluminiową lub papierem do pergaminu. Puree z jagód w robocie kuchennym lub blenderze.
W średniej misce, cukier śmietany i skrócenie razem. Ubić w jajkach, następnie wymieszać z puree z jagód. Przesiać razem mąkę uniwersalną, mąkę pełnoziarnistą, sodę oczyszczoną i sól; wymieszać z mieszanką jagodową. Na koniec wymieszaj posiekane migdały.
Upuść ciasto, usypując łyżeczki na przygotowane arkusze ciastek.
Piec przez 13 do 15 minut w nagrzanym piekarniku. Ostudzić na blasze do pieczenia lub wyjąć do ostygnięcia na stojakach z drutu.