Ciasteczka Imbirowe "Tollhouse" (Bezglutenowe*)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasteczek imbirowych" Tollhouse " (bezglutenowych*). Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 308 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Mieszanka mieszanki, cukru, wyparowanego soku z trzciny cukrowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Ciasteczka imbirowe-bezglutenowe, bez soi, wegańskie, Bezglutenowe ciasteczka imbirowe, oraz Miękkie Ciasteczka Imbirowe Bezglutenowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350º
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól połączyć w misce i ustawić aside.In miska do miksowania, śmietana razem margaryna, cukry i wanilia.
Dodać jajka i wymieszać, aby uzyskać ładne kremowe ciasto.Powoli włącz mieszankę mąki, aż wszystko jest dobrze połączone.Złożyć w chipsy czekoladowe i tyle bitów imbiru, jak chcesz, ręcznie. * Jeśli masz w domu kubki smakowe z imbirem, po prostu podziel ciasto i zrób dla siebie porcję imbiru.Kropla kulek ciasta przez łyżkę stołową na arkuszu cookie.
Piec przez 9 do 10 minut, lub do momentu, gdy nie są już ciasta w środku i są po prostu obracając złoty na brzegach.
Wyjąć do stojaka z drutu w celu ostygnięcia.