Ciasteczka i kremowe babeczki
Ciasteczka i babeczki śmietankowe mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz Creme-filled czekoladowe ciasteczka kanapkowe, Devil ' s Food Cake mix, bita puszysty lukier, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasteczka czekoladowe i kremowe babeczki z lukrem serowym, Ciastka i babeczki z lodami śmietankowymi {i gratisy}, oraz Ciastka I Kremowe Babeczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 24 babeczki. Schłodzić w patelni 10 minut.
Wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Powoli obracając koniec okrągłego uchwytu drewnianej łyżki tam iz powrotem, zrób Głębokie, 3/4-calowe Wcięcie w środku góry każdej babeczki, nie do końca do dołu (poruszaj końcem łyżki w babeczce, aby otwór był wystarczająco duży).
W średniej misce wymieszać składniki wypełniające. Łyżka do małej, zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności; seal bag.
Wytnij końcówkę 3/8 cala z 1 dolnego rogu torby. Włóż końcówkę torby do otworu w każdej babeczce; wyciśnij torbę, aby wypełnić otwór.
Udekorować każdy z około 2 łyżeczki złamane ciasteczka. Przechowywać luźno przykryte.