Ciasteczka Gingersnap z nadzieniem cytrynowym
Ciasteczka Gingersnap Sandwich z nadzieniem cytrynowym to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 104 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sok z cytryny, skórkę z cytryny, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasteczka Gingersnap Sandwich z lukrem cytrynowym, Chewy imbirowe ciasteczka kanapkowe z nadzieniem cytrynowym, oraz Ciasteczka Kanapkowe Z Cytryną Z Potrójnym Cytrusowym Nadzieniem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163° i ułóż stojaki, aby podzielić je na trzecie. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem; odstawić.
Mąkę, zmielony imbir, cynamon, soda oczyszczona i sól połączyć w dużej misce i trzepaczką do rozbicia żadnych grudek; odstawić.
Umieścić 1/3 szklanki cukru w małej misce; odstawić.
Pozostałe 3/4 szklanki cukru i masła umieść w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek.
Wymieszać na średniej prędkości, aż rozjaśnione w kolorze i puszyste, o 2 protokół. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki i dno miski gumową szpatułką.Powrót miksera do średniej prędkości, dodać jajko i melasę, i ubić do gładkiej, o 1 minutę. Zatrzymać mikser i zeskrobać po bokach i dnie miski. Włącz mikser do niskiej prędkości, dodaj zarezerwowaną mieszaninę mąki i wymieszaj, aż ciasto po prostu się połączy, o 30 sekund.
Dodaj krystalizowanego imbiru i wymieszać, aż tylko włączone, o 10 sekund więcej.
Umieścić połowę ciasta na kawałku folii, owinąć szczelnie i przechowywać w lodówce. Pozostałe ciasto podzielić w misce miksera na 2 porcje. 1 porcję podzielić na 16 szorstkich kawałków (każda około 1 czubatej łyżeczki) i ułożyć na 1 przygotowanej blasze do pieczenia. Używając rąk, delikatnie tocz każdy kawałek palcami, tworząc kulkę.
Kulki ciasta rozwałkować w zastrzeżonym cukrze, aż zostaną pokryte na całej powierzchni, a następnie równomiernie umieścić je na blasze do pieczenia; odstawić. Powtórz z pozostałym ciastem w misce do mieszania i drugą blachą do pieczenia.
Umieść cukier puder, masło i skórkę w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek i wymieszaj na małej prędkości, aż mieszanina będzie krucha. Stopniowo zwiększaj prędkość do średniej i ubijaj do gładkości, około 2 minut. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej, dodaj ekstrakt z cytryny i sok, i beat aż do połączenia, o 30 sekund. Zwiększ prędkość do średniej i beat aż puszysty, o 1 minutę więcej.
Przenieść nadzienie do zamykanej plastikowej torby, popchnąć do dolnego rogu i wyciąć około 1/2-calowy otwór z tego rogu.Kiedy ciastka są całkowicie chłodne, połowę z nich obróć na ich wierzchy i wymieszaj nadzienie (około 1 zaokrąglonej łyżeczki) na każdym spodzie ciastka. Zamknij z ciasteczkami i delikatnie spłaszcz. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 3 dni.