Ciasteczka Gingersnap Sandwich z lukrem cytrynowym

Ciasteczka Gingersnap Sandwich z lukrem cytrynowym
Ciasteczka Gingersnap Sandwich z lukrem cytrynowym to Wegetariańskie deser. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 34. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. 46 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 40 minut. Jeśli masz sól, brązowy cukier, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Miękkie i do żucia ciasteczka Gingersnap z lukrem cytrynowym, Ciasteczka Gingersnap z nadzieniem cytrynowym, oraz Funfetti Ciasteczka Kanapkowe Z Lukrem Waniliowym.

Instrukcje

1
W dużej misce, beat 1/2 szklanki masła i cukrów z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste. Ubić w melasie i wodzie do wymieszania (mieszanina może wyglądać na zsiadłą). Na małej prędkości, ubić w mące, imbir, cynamon, soda oczyszczona, goździki i sól. Podzielić ciasto na pół; każdą połowę owinąć folią. Przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do schłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
MelasaMelasa
MasłoMasło
GoździkiGoździki
ImbirImbir
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
SólSól
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Folia FoliowaFolia Foliowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Piekarnik rozgrzać do 177°. Arkusze cookie linii z gotowania pergaminu papieru. Na Dobrze posypanej mąką powierzchni zwijaj połowę ciasta na raz do grubości 1/8 cala (pozostałe ciasto trzymaj w lodówce).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Cięte z 2-calowy Okrągły foremka do ciastek. Za pomocą dużego końca końcówki orurowania lub 1/2-calowy Okrągły canap cutter, wyciąć otwór w środku połowy wycięcia. Ostrożnie przenieś do arkuszy cookie, umieszczając 1/2 cala od siebie. Przerzuć resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąć CiasteczkaWyciąć Ciasteczka
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec 9 do 12 minut lub aż ustaw w centrum. Schłodzić 2 minuty; wyjąć z arkuszy ciastek do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
W dużej misce, ubić składniki lukier na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Rozłóż około 1 czubatej łyżeczki lukru na każdym całym ciastku;top z ciastkiem wyciętym. W razie potrzeby posypać dodatkową startą skórką cytrynową lukrem w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
LukierLukier
Pliki CookiePliki Cookie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 40 m.
Porcje34
Ocena Zdrowia0
Magazyn