Ciasteczka Dyniowe I
Pumpkin Cookies I is a wegetariańska przepis na 36 porcji. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 150 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz płatki owsiane, sól, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Spróbuj Pumpkin Chocolate Chip Cookies i Pumpkin Spice Cheesecake Brownies, Pumpkin Spice Sugar Cookies with Pumpkin Buttercream Frosting, oraz Wyznanie # 89: jestem na dyniowym szaleństwie ... dyniowe ciasteczka owsiane podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Śmietana razem masło, cukier biały i brązowy cukier, aż puszyste. Ubić jajkiem, wanilią i dynią.
W osobnej misce wymieszać owies, proszek do pieczenia, cynamon, sól, rodzynki i mąkę. Wymieszać z mieszaniną dyni.
Upuść ciasteczka przez heaping teaspoonful na arkuszach ciastek pokrytych pergaminem.
Piec 12 do 15 minut lub aż lekko rumiane wokół krawędzi.
Wyjąć z piekarnika i umieścić na regałach chłodzących. Mrozić ulubioną glazurą cukru pudru lub pozostawić gładką.