Ciasteczka Dulce de Leche
Ciasteczka Dulce de Leche mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 40. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Idź do sklepu i odebrać rum, proszek do pieczenia, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Milkshake Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), Dulce De Leche Bat Cookies, oraz Ciasteczka kanapkowe Dulce de Leche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Rozłóż kokosa na płytkiej patelni.
Piec odkryte 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor. Wyłącz piekarnik. W misie robota kuchennego z metalowym ostrzem umieść schłodzony kokosowy. Okładka; proces aż do ziemi. Odstawić.
Tymczasem, w dużej misce, beat masło i 2/3 szklanki cukru z mikserem elektrycznym na średniej prędkości o 1 minutę lub do gładkiej.
Dodać żółtka, rum i wanilię. Na dużej prędkości, beat o 1 minutę lub do mieszania.
W średniej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól. Wymieszać mieszaninę mąki do mieszaniny masła, aż dobrze wymieszane. Przykryć; przechowywać w lodówce 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 177°. uformuj ciasto na 3/4-calowe kulki. Na nieprzezroczystych, nieprzywierających (nie izolowanych) arkuszach ciasteczek umieść kulki w odległości około 2 cali. Zanurz dno małej szklanki w 1/4 szklanki cukru; naciśnij na ciastka, aby uzyskać około 1 1/2 cala średnicy.
Piec 10 do 11 minut lub tylko do momentu, aż krawędzie zaczną brązowieć.
Usuń z arkuszy cookie do regału chłodzącego. Całkowicie schłodzić, około 15 minut.
Dla każdego ciasteczka kanapkowego rozprowadzić około 1 łyżeczki karmelowego Dipu jabłkowego na dnie 1 ciastka, rozprzestrzeniając się do krawędzi ciastka. Na wierzchu drugie ciastko. Delikatnie ścisnąć, aż wypełnienie wycieka trochę z boku.
Brzegi ciastek zwijamy w mielony kokos.