Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj czekoladowo-miętowych ciasteczek. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 2319 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, ekstrakt z mięty, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe, Miętowe Ciasteczka Czekoladowe, oraz Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj dno tylko 9-calowej kwadratowej patelni ze skracaniem lub sprayem do gotowania. (Dla łatwiejszego cięcia, Pan linii z folią, a następnie smarować folią na dnie tylko patelni.) Make i piec brownie mix zgodnie z zaleceniami na polu. Schłodzić całkowicie, około 1,5 godziny.
W dużej misce, beat napełniania składników z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka.
Rozłożone na schłodzonych ciasteczkach. Przechowywać w lodówce około 1 godziny lub do zestawu.
W międzyczasie, w 2-quart nonstick rondel, składniki topping ciepła na średnim ogniu, stale mieszając, aż do stopienia i gładkie. Schłodzić około 10 minut lub do letniej.
Polewać nadzieniem; rozprowadzić na przykryciu. Przechowywać w lodówce odkryte około 2 godzin lub do zestawu. Przed cięciem na pręty odstawić na 10 minut w temperaturze pokojowej. W przypadku prętów pokrój w 5 rzędów na 4 rzędy. Przechowywać w lodówce.