Ciasteczka Czekoladowo - Czekoladowe
Czekoladowe ciasteczka czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 143 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 125 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Udaj się do sklepu i podnieś wanilię, proszek do pieczenia, słodko-gorzkie czekoladowe chipsy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pełnoziarniste Czekoladowe Ciasteczka Orzechowe {Moje Ulubione Ciasteczka Czekoladowe}, ciasteczka czekoladowe bez jajek / miękkie ciasteczka czekoladowe, oraz Chocolate Chocolate Chip Cookies (Double Chocolate Chip Cookies) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, ubić razem mąkę, proszek do pieczenia i sól; odstawić. W dużej misce, śmietana razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste, o 3 protokół. Ubić w jajku, wanilii i mleka, aż dobrze połączone. W razie użycia ubić kakao i espresso.
Wlej suche składniki do miski i ubijaj, aż się połączą. Wymieszać z czekoladą. Przykryj ciasto folią i pozostaw do schłodzenia w lodówce co najmniej 1 godzinę.
Wyreguluj stojak piekarnika na Środkową i dolną pozycję i rozgrzej piekarnik do 191°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia pergaminem.
Rozwałkuj ciasto na 1-calowe kulki i ułóż 2 cale od siebie na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec ciasteczka do wyschnięcia na wierzchu, 10-12 minut.
Niech ciasteczka ostygnie przez 5 minut na blasze do pieczenia, a następnie przenieść do stojaka z drutu, aby zakończyć chłodzenie. Przechowuj pliki cookie w szczelnym pojemniku do 3 dni.