Ciasteczka czekoladowe Snowcapped wymagają około 35 minut od początku do końca. Za 7 centów za porcję otrzymujesz deser na 84 osoby. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis wegetariański lakto ovo ma 57 kalorii , 1 g białka i 2 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i kup mąkę, jajka, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest możliwa do poprawy. Użytkownikom, którym podobał się ten przepis, spodobały się również Eggless Chocolate Chip Crescent Cookies - Eggless Cookies , Creamy egg-less chocolate ice cream with chocolate chip cookies i No-bake Toasted Coconut Chocolate Cake with Chocolate Macaroon Cookies .
Instrukcje
1
W dużej misce utrzyj masło i cukier, aż masa będzie lekka i puszysta.
Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 Cala
2
Dodaj jajka, jedno po drugim, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Wbij czekoladę i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa, Około 3 łyżek Plus Więcej Do Dekoracji
1 Słoik (11 Uncji) Kremu Cytrynowego
Dekoracje Cukierkowe
3
Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól; stopniowo dodawaj do kremowej mieszanki i dobrze wymieszaj. Przykryj i schłódź w lodówce przez 3 godziny lub do momentu, aż będzie łatwo się ją obrabiało.