Ciasteczka czekoladowe ze śnieżną czapką
Ciasteczka czekoladowe Snowcapped wymagają około 35 minut od początku do końca. Za 7 centów za porcję otrzymujesz deser na 84 osoby. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis wegetariański lakto ovo ma 57 kalorii , 1 g białka i 2 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i kup mąkę, jajka, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest możliwa do poprawy. Użytkownikom, którym podobał się ten przepis, spodobały się również Eggless Chocolate Chip Crescent Cookies - Eggless Cookies , Creamy egg-less chocolate ice cream with chocolate chip cookies i No-bake Toasted Coconut Chocolate Cake with Chocolate Macaroon Cookies .
Instrukcje
W dużej misce utrzyj masło i cukier, aż masa będzie lekka i puszysta.
Dodaj jajka, jedno po drugim, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Wbij czekoladę i wanilię.
Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól; stopniowo dodawaj do kremowej mieszanki i dobrze wymieszaj. Przykryj i schłódź w lodówce przez 3 godziny lub do momentu, aż będzie łatwo się ją obrabiało.
Umieść cukier puder w płytkiej misce; nakładaj ciasto zaokrąglonymi łyżeczkami do cukru. Posyp cukrem i uformuj w kształt łezki.
Układać w odstępach 2 cali na natłuszczonych blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 8–10 minut lub do momentu, aż ciasto będzie gotowe.