Ciasteczka Czekoladowe Z Toffi
Butterscotch Chocolate Sandwich Cookies to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Ten przepis służy 24. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, masło, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Piernikowe toffi S ' mores Sandwich Cookies Plus # CHIPITS Giveaway, Ciasto czekoladowo-lodowo-kanapkowe z sosem maślanym, oraz Ciasteczka Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrób ciasteczka: w dużej misce mąkę ubić z proszkiem kakaowym, proszkiem do pieczenia, sodą oczyszczoną i solą. W mikserze elektrycznym stojącym wyposażonym w łopatkę masło posmarować cukrem, aż będzie puszyste.
Dodać jajko i wanilię i ubić do wymieszania. Ubić suche składniki z małą prędkością. Zeskrobać ciasto i poklepać na dwa 6-calowe dyski. Owinąć ciasto w folię i przechowywać w lodówce przez 30 minut, lub do ostygnięcia.
Niech ciasto zmięknie w temperaturze pokojowej przez 15 minut. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj 1 dysk ciasta na niewielką grubość 1/4 cala. Za pomocą mąki 3-calowy okrągły lub kwadratowy foremka do ciastek, wyciąć jak najwięcej ciastek, jak to możliwe i przenieść je do 2 dużych arkuszy do pieczenia ungreased. Zbierz resztki, naciśnij je razem i krótko schłodzić, aż będą wystarczająco twarde, aby zwinąć.
Rozwałkuj resztki i wytnij więcej ciastek.
Piec ciasteczka na dolnej i środkowej półce piekarnika przez 12 minut, lub dopóki nie nadmuchane i topy wyglądają na suche.
Ostudzić przez 5 minut na arkuszach, a następnie przenieść ciasteczka do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Powtórz z drugim dyskiem ciasta.
Zrobić nadzienie: w średnim rondlu połączyć brązowy cukier ze śmietaną i 4 łyżkami masła i doprowadzić do wrzenia. Gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż syropy, o 2 protokół.
Wyjąć z ognia i ostudzić, aż zgęstnieje i ledwo ciepłe w dotyku, o 15 protokół.
Przełożyć do średniej miski i ubić pozostałe 4 łyżki masła, cukier cukierniczy i bourbon, aż nadzienie będzie puszyste.
Ułóż połowę ciasteczek na powierzchni roboczej, góra w dół. Miarka 1 łyżka nadzienia butterscotch do środka i przykryć Pozostałe ciasteczka, góry; naciśnij delikatnie, aby utworzyć kanapki.
Przenieś ciasteczka na talerz i podawaj.
Make Ahead: ciasteczka kanapkowe mogą być przechowywane w hermetycznym pojemniku do 1 tygodnia.