Ciasteczka Czekoladowe Z Brązowym Cukrem
Czekoladowe ciasteczka z brązowym cukrem mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 48 i kosztuje 10 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz masło, brązowy cukier, skrócenie, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 8%. Podobne przepisy to Czekoladowe migdałowe ciasteczka kruche z cukrem Turbinado i solą morską, Ciasteczka Kruche Z Brązowym Cukrem, oraz Czekoladowe Ciasteczka Kruche.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. w dużej misce, beat masło z mikserem elektrycznym na średniej do wysokiej prędkości przez 30 sekund. Beat w brązowym cukrze, sól, i, w razie potrzeby, przyprawa pumpkin pie, skrobanie miski od czasu do czasu. Ubić jak najwięcej mąki, jak można z mikserem. Pozostałą mąkę wymieszać łopatką lub drewnianą łyżką. Użyj rąk, aby zebrać ciasto razem w piłkę.
Pat lub roll ciasto na 12x8-calowy prostokąt (około 1/4 cala grubości) na nieczystej blachy do pieczenia.
Pokrój 8-calową stronę ciasta na osiem 1-calowych pasków (nie oddzielaj pasków).
Wytnij każdy pasek wzdłuż na sześć 2-calowych sekcji (nie oddzielaj prostokątów). Po cięciu powinny znajdować się 24 prostokąty o wymiarach 1x2 cale.
Wyjąć z piekarnika i przeciąć prostokąty na pół, aby zrobić 48 mniejszych ciasteczek.
Piec przez dodatkowe 10 minut lub aż ciasteczka są lekko rumiane i chrupiące. Schłodzić na blasze na drucianym stojaku.
W małej misce bezpiecznej dla mikrofal połącz Ghirardelli ® 60% słodko-gorzkich kakaowych wiórów do pieczenia i skracania czekolady. Kuchenka mikrofalowa na średniej mocy (50 procent) przez 1 minutę.
Wyjąć i wymieszać. Jeśli czekolada nie topi się, wróć do kuchenki mikrofalowej i powtórz etap podgrzewania, mieszając co 30 sekund, aby uniknąć przypalenia. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Ciasteczka zanurzyć w roztopionej czekoladzie; niech nadmiar kapać z powrotem do miski.
Umieszczone zanurzone ciasteczka na papierze woskowanym; odstawić do Ustawienia. Cieszyć się natychmiast, przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 3 dni lub zamrażać do 3 miesięcy.