Ciasteczka Cytrynowo-Miodowe
Ciasteczka cytrynowo-miodowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 32 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Mieszanka soku z cytryny, miód, cukier puder, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasteczka cytrynowo-miodowe, Ciasteczka Z Miodem Żurawinowym, oraz Peanut Butter Honey Drop Cookies (dla psów) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki ubić mikserem ze średnią prędkością, aż będą lekkie i puszyste.
Dodaj miód, ekstrakt i jajko; ubijaj do dobrze wymieszanego. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodać mieszankę mąki do mieszanki cukru na przemian z jogurtem, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Spadek poziomu łyżki 2 cale od siebie na blachy do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 12 minut lub do lekko rumiane.
W małej misce wymieszać cukier puder i sok; wymieszać trzepaczką.
Mieszankę cukru pudru równomiernie posmarować gorącymi ciasteczkami.
Posypać równomiernie 2 łyżeczkami Skórki.
Wyjąć ciasteczka z patelni; schłodzić na stojakach z drutu.