Ciasteczka Crackle
Potrzebujesz bezmleczny i lakto ovo wegetariański deser? Ciasteczka Crackle mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Za 17 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis daje 9 porcji z 149 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. 106 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, sól, jajko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 22%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasteczka Mocha Crackle, Staromodne Ciasteczka Crackle, oraz Cinnamon Crackle Cookies.
Instrukcje
W misce wymieszaj cukier, jajko, olej, czekoladę i wanilię.
Połącz mąkę, proszek do pieczenia i sól; stopniowo dodawać do śmietany i dobrze wymieszać. Schłodź ciasto przez co najmniej 2 godziny.
Słodzonymi rękami uformuj ciasto na 1 cal. jaja.
Rzuć w cukier cukierniczy.
Miejsce 2. osobno na natłuszczonych blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 10-12 minut lub do zestalenia.
Wyjmij na ruszt, aby ostygł.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Cream Sherry, Madera i Prosecco to moje najlepsze typy ciasteczek. Sweet bubbly Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do Ciasteczek z orzechami. Możesz spróbować Cipriani Prosecco. Recenzentom podoba się to z oceną 4,9 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![Cipriani Prosecco]()
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini to znany na całym świecie koktajl z miąższu białej brzoskwini i wina musującego brut. Został wynaleziony w 1948 roku przez Giuseppe Cipriani z Harry ' s Bar w Wenecji i jest serwowany w każdym miejscu Cipriani na całym świecie. Świetny sposób na rozpoczęcie każdej imprezy lub niedzielny Brunch! Cipriani Bellini pokazuje eleganckie, świeże i owocowe aromaty ze zrównoważoną słodyczą i pachnącymi bąbelkami. Idealny o każdej porze, świetny jako aperitif.