Ciasteczka Chili-Serowe
Jedna porcja zawiera 583 kalorie, 20g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli 1,19 zł za porcję spada twój budżet, ciastka Chili-Cheese mogą być spektakularne Wegetariańskie przepis do wypróbowania. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka instant Biscuit mix, fasola, pomidory w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj BBQ Chili Cheese Biscuit Casserole, Najlepszy Chili Cheese Sauce Biscuit Burger, oraz Ciasto z makaronem Chili i serem Mini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. lekko nasmaruj 8 filiżanek muffinek lub umieść w każdym wkładkę foliową.
W średnim rondlu, ciepły olej na średnim ogniu i podsmażyć cebulę, aż zmiękną i półprzezroczyste, 3 do 5 protokół. Wymieszać pomidory, fasolę i chili w proszku i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, aż chili lekko zgęstnieje. Doprawić solą.
Podczas gotowania chili, połącz mieszankę herbatników i mleko w średniej misce. Obróć się na lekko posypaną mąką powierzchnię roboczą i wklep w prostokąt o wymiarach 6 na 9 cali.
Pokrój na 8 kwadratów i umieść każdy kwadrat w kubku z muffinkami, delikatnie naciskając i przesuwając lekko w górę boki każdej filiżanki.
Miarka około 1/4 szklanki chili do każdej filiżanki.
Piec, aż chili i ser są bulgotanie, o 10 protokół.