Ciasteczka Brownie mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 44 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 180. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, sól, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako bardzo przyjazny dla budżetu deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Chewy Brownie Bites lub ciasteczka Brownie, Ciasteczka I Kremowe Ciasteczka Brownie, oraz Ciasteczka Brownie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz masło, niesłodzoną czekoladę i 1 1/2 szklanki kęsów czekoladowych w dużym ciężkim rondlu. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż masło i czekolada stopią się; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzona Czekolada Do Pieczenia
Czekoladowe Chipsy
Czekolada
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Mąkę połączyć, proszek do pieczenia i sól; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Mąka Uniwersalna
Sól
3
Ubij jajka, cukier i wanilię na średniej prędkości za pomocą elektrycznego miksera. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki do mieszaniny jaj, dobrze ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
4
Dodać mieszaninę czekoladową; dobrze ubić. Wymieszać pozostałe 1 1/2 szklanki kęsów czekoladowych i orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Czekolada
Orzeszki Pekan
5
Upuść ciasto przez 2 łyżki stołowe 1 cal od siebie na pergaminie wyłożonych arkuszy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
6
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut. Ostudzić lekko na blachach do pieczenia; wyjąć do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć.