Ciasteczka Bezglutenowe

Przepis bezglutenowe Brownies jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten deser ma 211 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka brązowego cukru, ekstraktu waniliowego, brązowej mąki ryżowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezglutenowe wegańskie Brownies orzechowe i owsiane (wegańskie, bezglutenowe, bez ziarna, bez mąki, bezmleczne, bez cukru rafinowanego), Czekoladowe Brownies i prezent na lunch (bez ziarna, bezglutenowe, Paleo), oraz Molten Lava Brownies (Paleo, bezglutenowe, bezmleczne) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. mgiełka 12-cup muffin cyny i 4 filiżanki 6-cup cyny z bezglutenowym sprayu do gotowania.
W misce ubić mąkę ryżową, mączkę migdałową, sodę oczyszczoną, sól i cynamon.
Umieść czekoladę i masło w żaroodpornej misce; Ustaw na patelni gotującej się wody.
Odstawić, aż czekolada i masło stopią się, często mieszając.
Zdjąć z ognia; ubić w kakao.
W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubić jajka i cukier na średniej prędkości, aż będzie gładka. Beat in vanilla. Powoli dodawać mieszaninę czekoladową; ubić na niskim poziomie przez 1 minutę. Ubić w mieszance mąki.
Napełnij każdy kubek muffin 2/3 pełny.
Piec, aż wykałaczka przyklejona do środka brownie wyjdzie czysty, o 15 protokół.
Pozostawić do ostygnięcia w patelniach na stojaku z drutu na 5 minut, a następnie wyjąć do stojaka, aby całkowicie ostygnąć.