Ciasteczka babci z cukrem
Babcinych ciasteczek cukrowych jest a Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka kolorowego cukru, maślanki, mielonej gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Podobne przepisy to Ciasteczka babci z cukrem, Ciasteczka Babuni z miękkim cukrem, oraz Ciasteczka Babuni z miękkim cukrem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce, śmietany brązowy cukier, cukier biały, jajka, i skrócenie. Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, cynamon i gałkę muszkatołową przesiać. Na przemian dodając maślankę z suchymi składnikami.
Rozwałkuj ciasto na kulki wielkości orzecha włoskiego i w razie potrzeby rozwałkuj kulki w kolorowym cukrze.
Umieść je 2 cale od siebie na nieprzygotowanym arkuszu ciastek.
Piec przez 10 do 13 minut w nagrzanym piekarniku.
Wyjąć do ostygnięcia na stojakach z drutu.