Ciasteczka Anytime (słodzone owocami i bez ziarna)
Ten przepis służy 12 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz masło migdałowe, sos jabłkowy, mąkę kokosową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj wegańskie ciasteczka owsiane, słodzone owocami (opcja bezglutenowa), Sernik Crème Brûlée - Bez Ziarna I Naturalnie Słodzony, oraz Ciasteczka Czekoladowe Bez Ziarna - Dzień 20 Wyzwanie Bez Ziarna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Mąkę kokosową, masło migdałowe i daktyle połączyć w robocie kuchennym lub blenderze. Proces aż dobrze połączone i daty zostały podzielone na naprawdę małe kawałki, około minuty.
Dodaj rozdrobniony kokos, mus jabłkowy, jajka, cynamon, wanilia, sól i soda oczyszczona i proces przez 30 sekund, aż mokre ciasto tworzy.
Dodaj pozostałe składniki i pulsuj raz lub dwa razy, aż owoce zostaną włączone do ciasta, ale nie posiekane.Używając łyżki do lodów lub dużej łyżki, upuść ciasto w czubatych łyżkach na blachę do pieczenia wyłożoną papierem do pieczenia.Zanurz metalową szpatułkę w wodzie i użyj dna, aby lekko docisnąć każdą kulkę ciasta. Te ciasteczka nie będą się rozprzestrzeniać ani rosnąć, więc upewnij się, aby je kształt chcesz je przed pieczeniem.
Piec przez 12 do 15 minut, aż będą złote na wierzchu i lekko brązowe wzdłuż krawędzi.
Podawać natychmiast lub przechowywać w zamrażarce, rozmrażając przez 15 do 20 minut, zanim planujesz je podawać.