Ciasteczka Anyżowo-cynamonowe: Biscochitos to bezmleczne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 36. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 61 kalorii. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mąkę, smalec i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Tarta dyniowa ze skórką z nasion anyżu, Grillowane kotlety wieprzowe z dodatkiem anyżu i mango Mojo, oraz Bochenek sadzony: nabijany makiem, lnem, anyżem i innymi.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. lekko nasmaruj blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków
Uda I Nogi Z Kurczaka
2
W małej misce połączyć cukier, skórka pomarańczowa, i sherry, i odstawić do niech aromaty tchnąć cukier. W dużej misce dokładnie połączyć mąkę, proszek do pieczenia, nasiona anyżu i sól. W innej misce ubić smalec mikserem elektrycznym, aż będzie puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
Skórka Pomarańczowa
Cytryna, Skórka świeżo Starta
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli