Ciasta z łososiem i krewetkami od szefa kuchni Bubby
Need a pescatarian hor d ' oeuvre? Łosoś i krewetki ciasta od szefa Bubba może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.39 za porcję. Jedna porcja zawiera 777 kalorii, 52g białka, oraz 44g tłuszczu. Jeśli masz paprykę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Krewetki Po 'Bubba' s, Bubba Gump Krewetki, oraz Ciasta z łososiem i krewetkami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Lekko posmarować średnią blachę do pieczenia.
W średnim patelni na średnim ogniu, gotować i mieszać krewetki i czerwona papryka, aż krewetki jest częściowo gotowane.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu i gotuj łososia, aż nie będzie już różowy.
Zdjąć z ognia, ostudzić i drobno posiekać.
W średniej misce wymieszaj pełnoziarnistą bułkę tartą, parmezan, czarny pieprz, bazylia i tymianek. Mieszać w krewetki, czerwona papryka, łosoś, Pozostałe oliwy z oliwek, szczypiorek, i jalapeno. Dokładnie wymieszać jajka i serek śmietankowy.
Podzielić mieszaninę na około 4 paszteciki o grubości 3/4 cala i ułożyć na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec 20 do 25 minut w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.