Ciasta z łososiem i krewetkami
Ciasta z łososiem i krewetkami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 275 kalorii, 19g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz masło, cebula, sos worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Ciasta z łososiem i krewetkami, Slammin ' Southwestern Salmon Patties or Salmon Cakes, oraz Łosoś w sosie krewetkowym (Salmon con Salsa de Camarones).
Instrukcje
Rozgrzej brojlery w piekarniku. Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju roślinnego na patelni na średnim ogniu. Wymieszać czerwoną cebulę i zieloną paprykę. Gotować i mieszać do miękkości, 5 do 8 protokół.
Przenieść do miski, i wymieszać z majonezem, musztarda Dijon, sos Worcestershire, i owoce morza przyprawy.
Rozpuścić 1 łyżkę masła na patelni na średnim ogniu.
Miejsce łosoś i krewetki na patelni, i gotować, aż lekko nieprzezroczyste i pokryte masłem, o 2 protokół.
Przełożyć do dużej miski.
Umieścić Panko bułkę tartą i 3 łyżki masła w kuchence mikrofalowej bezpiecznych misce. Gotować na wysokiej, aż masło się rozpuści, około 20 sekund.
Okruchy wymieszać z masłem i doprawić solą czosnkową.
Dodaj mieszaninę majonezu 1 łyżka na raz, aby zwilżyć mieszaninę łososia i krewetek.
Wymieszać mieszaninę panierki, 1 łyżka stołowa na raz, do miski z łososia i mieszanki krewetek, tylko do momentu, gdy składniki są łatwo formowane w ciasta. Uformuj 6 4-calowych ciastek i umieść na przygotowanej blasze do pieczenia.
Potrawki z łososia i krewetek w rozgrzanym piekarniku do złotego koloru, 7 do 10 minut, obracając raz.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau