Ciasta Z Łososiem
Ciasta z łososiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 484 kalorie, 24g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz różowego łososia, szalotki, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Slammin ' Southwestern Salmon Patties or Salmon Cakes, Ciasta Z Łososiem, oraz Ciasta Z Łososiem.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w garnku, zalej wodą i dodaj 1 łyżeczkę. sól. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 15 protokół.
Odcedzić; rozgnieść masłem do uzyskania gładkiej konsystencji. Odstawić do ostygnięcia.
Wymieszać łososia, koperek, pietruszkę i szalotki do mieszanki ziemniaków. Smak; w razie potrzeby dodać sól i pieprz. Ubić 1 jajko; wymieszać z mieszaniną ziemniaków. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 30 minut.
Podzielić mieszaninę na 6 sztuk; kształt na dyski. Beat Pozostałe jajko.
Mąkę i bułkę tartą umieścić w płytkich miseczkach. Pokryć dysk mąką, odkurzyć nadmiar, zanurzyć w jajku, a następnie zanurzyć w bułce tartej; przykleić do przyklejenia. Powtórz z pozostałymi dyskami. (Ciasta można przechowywać przykryte i schłodzone do 2 dni.)
Ciepły olej na dużej patelni na średnim ogniu. Pracując partiami, smażyć ciasta aż do ogrzania, 7 do 8 minut na stronę.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.