Ciasta z łososia z Kolendro-imbirem Aioli
Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 66 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, imbir, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Imbirowe Ciastka Z Łososiem, Łosoś z kolendrą i pieczonym Serrano Aioli, oraz Ciasto z łososiem Cajun z cytrynowo-czosnkowym Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym, pracując partiami, pulsuj łososia tylko do drobno posiekanego.
Dodaj mąkę kukurydzianą, szalotki, majonez, sos sojowy, musztardę, czosnek, imbir i pięć przypraw do łososia. Delikatnie kształt mieszaniny na 10 równe paszteciki o 3 cale szerokości i 3/4 cala grubości; ustawić nieco od siebie na arkuszu papieru woskowanego lub folii.
Wlać 1 łyżkę oleju do 10-do 12-calowej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu; gdy jest gorąco, dodaj połowę ciastek i gotuj, obracając raz, aż rumiane z obu stron i nieprzezroczyste, ale nadal wilgotne-patrząc w środku (wycięte do testu), łącznie 6 do 8 minut. Gdy ciasta są gotowane, przełożyć na talerz żaroodporny i ogrzać w piekarniku 200.
Dodać pozostałą łyżkę oleju do patelni i gotować pozostałe ciasta.
Podawać z Kolendro-imbir Aioli.