Ciasta z łososia na zieleni z sosem cytrynowo-imbirowym

Ciasta z łososia na zieleni z sosem cytrynowo-imbirowym
Ciasta z łososia na zieleni z sosem cytrynowo-imbirowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 193 kalorie. Na 3,02 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz dressing cytrynowo-imbirowy, sałatę bibb, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 76%. Spróbuj Łosoś na zieleni z sosem limonkowo-imbirowym, Ciastka krabowe na mieszanej zieleni z sosem cytrynowym, oraz Ciasta łososiowe z zielenią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze pięć składników w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dodać łososia, mieszając aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
3
Rozgrzać olej w patelni nonstick na średnim ogniu. Scoop czubata łyżka mieszanki łososia do gorącej patelni, naciskając łopatką do postaci pasztecików. Smażyć w partiach przez 3 minuty z każdej strony. Odstawić lub przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
4
Połącz szparagi i 1/2 szklanki dressingu cytrynowo-imbirowego w pojemniku. Marynować co najmniej 30 minut. Grill na średnim ogniu (350 do 40
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
aż będzie krucho.
6
Ułóż szparagi na sałacie na talerzach. Top z 2 łososia paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
7
Podawać z pozostałym sosem.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia50
Magazyn