Ciasta Z Suszonymi Jabłkami
Suszone-Apple Stack Cakes jest Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 311 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 4 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, sól, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Suszonymi Jabłkami, Ciasto Jabłkowo-Imbirowe, oraz Babuni Ragland ' s Apple Stack Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dusić wszystkie składniki nadzienia i szczyptę soli w 4-do 5-quart ciężkiego garnka, odkryte, mieszając od czasu do czasu i tłuczenia jabłek z masher ziemniaków, jak zmiękną, aż gruby puree formy, o 1 1/2 godziny. Całkowicie fajne.
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku. Maślane muffinki.
Wymieszać razem mleko i ocet i odstawić 10 minut do zsiadania.
Przesiać razem mąkę, sodę oczyszczoną, sól, imbir i goździki.
Beat masło i brązowy cukier z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż blady i puszysty, o 3 protokół. Ubić melasę i jajko. Przy niskiej prędkości dodawać mieszankę mąki w 3 partiach na przemian z zsiadłym mlekiem, zaczynając i kończąc mieszanką mąki i mieszając, aż każdy dodatek zostanie właśnie włączony.
Rozłóż 1 czubatą łyżkę ciasta w każdej filiżance muffinki i piecz tylko do czasu, aż drewniany kilof włożony do środka ciasta wyjdzie czysty z okruchami przylegającymi, 11 do 13 minut. Schłodzić 5 minut w patelniach na stojakach, a następnie odwrócić na stojakach, aby całkowicie ostygnąć.
Rozłóż około 2 łyżki nadzienia na wierzchu 1 ciasta i odwróć kolejne ciasto na nadzienie, a następnie rozłóż czubatą łyżkę nadzienia na wierzchu. Dodać 11 więcej stosy (będziesz miał około 2 kubki napełniania pozostały).
Przenieść do hermetycznego pojemnika i schłodzić co najmniej 2 dni, aby smaki się rozwinęły. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
* Ciasta można złożyć 3 dni wcześniej i schłodzić w szczelnym pojemniku.* Resztki nadzienia można stosować jak masło jabłkowe.