Ciasta z soczewicy z sosem feta-jogurt i sałatką ogórkowo-rzeżuchową

Ciasta z soczewicy z sosem feta-jogurt i sałatką ogórkowo-rzeżuchową
Ciasta z soczewicy z sosem feta-jogurt i sałatką ogórkowo-rzeżuchową to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 18g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 13 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka harissa, ogórek, jajko plus białko jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Ciasto z cukinią, orzechami i fetą z sosem ogórkowo-jogurtowym, Ciasta z soczewicy z sosem jogurtowym greckim, oraz Hamburgery Jagnięce Czosnkowo-Feta Z Sosem Ogórkowo-Jogurtowym.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn