Ciasta Z Soczewicy (Paszteciki)

Ciasta Z Soczewicy (Paszteciki)
Ciasta z soczewicy (paszteciki) wymagają około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis daje 8 porcji z 352 kalorie, 14g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Za 80 centów za porcję, ten przepis okładki 28% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 111 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Mieszanka wody, przyprawionej bułki tartej, mleka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 97%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy obejmują Curry Paszteciki Z Soczewicy, Perskie Przyprawione Paszteciki Z Soczewicy, oraz Azjatyckie paszteciki z ryżu i soczewicy.

Instrukcje

1
Soczewicę i wodę włożyć do rondla i zagotować. Przykryj, zmniejsz ogień do małego i gotuj na wolnym ogniu do miękkości, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Odpływ.
3
W dużej misce wymieszaj ugotowaną soczewicę, mleko, płatki pszenne i jęczmienne, jajka i orzechy włoskie. Dopraw mieszanką zupy cebulowej i przyprawą do drobiu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
Gotowana SoczewicaGotowana Soczewica
Sucha Zupa Cebulowa MixSucha Zupa Cebulowa Mix
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
JęczmieńJęczmień
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
PszenicaPszenica
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dobrze wymieszaj rękami, ponieważ mieszanina będzie bardzo gęsta.
5
Odstaw na 30 minut lub wstaw do lodówki na noc.
6
Rozgrzej olej na dużej patelni na średnim ogniu. Użyj gałki do lodów, aby porcjować kulki z mieszanki soczewicy. Wrzuć miarki do bułki tartej i posmaruj je spłaszczając w paszteciki. Smaż hamburgery na gorącej patelni, aż ładnie się zrumienią z obu stron, około 5 minut z każdej strony, w zależności od grubości pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
SoczewicaSoczewica
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn