Ciasta z serem i jagodami

Ciasta z serem i jagodami
Ten przepis służy 9. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Jeśli 67 centów za porcję spada w budżecie, twarożek i ciasta jagodowe może być ogromny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, masło, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ciasta Czekoladowo-Jagodowe Z Kremem Truflowym, Mini ciastka z serem śmietankowym z waniliową glazurą z serem śmietankowym, oraz Mini Red Velvet Layer Cakes With Cream Cheese Bita Śmietana Fro.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 163°. Spray 9-Bochenek-cup pieczenia patelni z gotowania sprayu; posypać lekko mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce, przesiać razem 1 szklanka mąki, sól i proszek do pieczenia. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W dużej misce, beat masło z mikserem elektrycznym na średniej prędkości o 1 minutę lub aż kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać połowę 1 szklanki cukru granulowanego w 2 etapach, ubijając na średniej prędkości około 2 minut po każdym dodaniu, aż masło i cukier będą blade i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
MasłoMasło
5
Dodaj 2 jajka i 1 żółtko, po jednym na raz, dobrze ubijając i skrobając stronę miski po każdym dodaniu. Beat w wanilii tylko do połączenia. Używając gumowej szpatułki, złóż mieszaninę mąki do mieszaniny masła, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
W średniej misce wrzucić 1 łyżkę mąki z jagodami. Złożyć jagody pokryte mąką na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Niech jagody stoją podczas tworzenia mieszanki twarogu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
JagodyJagody
8
W czystej dużej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości o 1 minutę lub do gładkiej i kremowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Dodaj 1/4 szklanki cukru granulowanego; beat aż dobrze połączone. Ubić w 1 jajko, skrobanie stronie miski. Ubić w 1 łyżce mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Podziel ciasto ciasto funta równomiernie między bochenków filiżanek. Podziel Serek Śmietankowy
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Ciasto FuntoweCiasto Funtowe
11
Wymieszać równomiernie na cieście w filiżankach. Używając noża do masła lub szpatułki off-set, delikatnie wykonaj kilka uderzeń przez ciasto, aby uzyskać subtelny wir; gładkie wierzchołki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do MasłaNóż Do Masła
SzpatułkaSzpatułka
12
Piec w środku piekarnika 25 do 30 minut lub aż ciasta są złotobrązowe wokół krawędzi i wykałaczka włożona do środka ciasta wychodzi czysty. Schłodzić ciasta w patelni na regale chłodzącym 10 minut. Obróć ciasta z patelni na stojak chłodzący. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
13
Posypać cukrem pudrem. Ciasta można przechowywać w hermetycznym pojemniku w lodówce przez 3 do 4 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia0
Magazyn