Ciasta z serem i jagodami
Ten przepis służy 9. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Jeśli 67 centów za porcję spada w budżecie, twarożek i ciasta jagodowe może być ogromny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, masło, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ciasta Czekoladowo-Jagodowe Z Kremem Truflowym, Mini ciastka z serem śmietankowym z waniliową glazurą z serem śmietankowym, oraz Mini Red Velvet Layer Cakes With Cream Cheese Bita Śmietana Fro.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 163°. Spray 9-Bochenek-cup pieczenia patelni z gotowania sprayu; posypać lekko mąką.
W średniej misce, przesiać razem 1 szklanka mąki, sól i proszek do pieczenia. Odstawić.
W dużej misce, beat masło z mikserem elektrycznym na średniej prędkości o 1 minutę lub aż kremowy.
Dodać połowę 1 szklanki cukru granulowanego w 2 etapach, ubijając na średniej prędkości około 2 minut po każdym dodaniu, aż masło i cukier będą blade i puszyste.
Dodaj 2 jajka i 1 żółtko, po jednym na raz, dobrze ubijając i skrobając stronę miski po każdym dodaniu. Beat w wanilii tylko do połączenia. Używając gumowej szpatułki, złóż mieszaninę mąki do mieszaniny masła, aż do połączenia.
W średniej misce wrzucić 1 łyżkę mąki z jagodami. Złożyć jagody pokryte mąką na ciasto.
Niech jagody stoją podczas tworzenia mieszanki twarogu.
W czystej dużej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości o 1 minutę lub do gładkiej i kremowej.
Dodaj 1/4 szklanki cukru granulowanego; beat aż dobrze połączone. Ubić w 1 jajko, skrobanie stronie miski. Ubić w 1 łyżce mąki.
Podziel ciasto ciasto funta równomiernie między bochenków filiżanek. Podziel Serek Śmietankowy
Wymieszać równomiernie na cieście w filiżankach. Używając noża do masła lub szpatułki off-set, delikatnie wykonaj kilka uderzeń przez ciasto, aby uzyskać subtelny wir; gładkie wierzchołki.
Piec w środku piekarnika 25 do 30 minut lub aż ciasta są złotobrązowe wokół krawędzi i wykałaczka włożona do środka ciasta wychodzi czysty. Schłodzić ciasta w patelni na regale chłodzącym 10 minut. Obróć ciasta z patelni na stojak chłodzący. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Posypać cukrem pudrem. Ciasta można przechowywać w hermetycznym pojemniku w lodówce przez 3 do 4 dni.