Ciasta Z Grzybowym Risotto
Ciasto z grzybami Risotto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.02 za porcję. Jedna porcja zawiera 560 kalorii, 15g białka, oraz 27 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś grubą bułkę tartą, risotto z grzybami, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto Risotto Z Grzybami I Tymiankiem Z Pieczonym Pomidorem I Rukolą, Grzybowe Risotto Nadziewane wątróbką z kaczki, drobną zielenią i białymi truflami, oraz Risotto ai funghi (risotto grzybowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. 3 uformuj schłodzone risotto na 8 (3/4-calowe) pasztecików mokrymi rękami. Umieść mąkę, jajka i bułkę tartą w 3 oddzielnych płytkich miseczkach. 1 ciasto posmarować mąką, odcisnąć nadmiar, następnie jajko (pozwalając nadmiar kapać), a następnie bułkę tartą.
Przenieść na papier woskowy. Powtórz z pozostałymi ciastami.
Podgrzać 3 łyżki oleju w patelni 12-calowy ciężki nonstick na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie smażyć 4 ciasta, obracając się raz, aż rumiane, 5 do 6 minut łącznie.
Przełożyć szpatułką z rowkiem na wyłożoną papierowym ręcznikiem patelnię do pieczenia i ogrzać w piekarniku.
Podgrzać pozostałe 3 łyżki oleju i smażyć pozostałe 4 ciasta w ten sam sposób.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.